Λίστα Αγαπημένων 0

ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ALEXANDER

Οι χειροποίητοι μύλοι Αlexander αρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και

 λειτουργικότητας. Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρεία έχει λάβει την πρώτη θέση στις 

προτιμήσεις των επαγγελματιών και του οικιακού χρήστη στην αγορά.

Το μέγεθος καθώς και ο 100% μεταλλικός μηχανισμός του μύλου είναι τα προνόμια που τον 

έκανα να ξεχωρίσει.

 Οι μύλοι Alexander σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μύλους οι οποίοι διαθέτουν μηχανισμό

διαμέτρου 23mm, εξοπλίζονται με διάφορα μεγέθη 100% μεταλλικών μηχανισμών ανάλογα με

το μέγεθός τους.


 Η άλεση γίνεται σε τρείς φάσεις:

1) η φάση, αρπάζει τους κόκκους και τους σπάει στην μέση

2) η φάση, τους κόβει σε μικρότερα κομμάτια

3) η φάση, τους στέλνει στα μικρά δόντια και τους αλέθει στο πάχος που έχει επιλεχθεί.


Όλοι οι μύλοι πιπεριού και καφέ διαθέτουν στην κάτω μεριά του μηχανισμού δυνατότητα

επιλογής πάχους του αλέσματος. Οι μύλοι του καφέ είναι ιδανικοί για άλεση καφέ φίλτρου

(Γαλλικού καφέ, espresso, cappuccino κ.α.)

Ο μηχανισμοί των μύλων για άλεση αλατιού έχουν διάμετρο 38mm, είναι επίσης εξοπλισμένοι

με την τεχνολογία 3DCut και είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και πολύ σκληρό

πολυαμίδιο (30% γυαλί).


Στην Ελλάδα μπορείτε να τους βρείτε με την επωνυμία Alexander, ενώ στο εξωτερικό με την

επωνυμία Alexander, Atlas και Karyatis.

Η στιβαρή κατασκευή, η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το φινίρισμα και

η εμφάνιση καθιέρωσαν τους μύλους Alexander στην 1η θέση στις προτιμήσεις των

καταναλωτών με συνεχή παρουσία στις δύο πρώτες θέσεις των πωλήσεων.


Εξειδίκευση Αναζήτησης